Permisan Perde Modelleri ve Özellikleri

Permisan Perde Modelleri ve Özellikleri

Dar ve Geniş Alanlarda Nasıl Perde Kullanılır?

1990 yılından beri alanında hizmet veren Permisan perde ürettiği kaliteli ve dayanıklı ürünlerle sizlere yardımcı olmaktadır. Ham maddesini Avrupa’nın seçkin firmalarından temin ederek ülkemize getiren ve kendi firmasında modern makinelerde dokuyarak kullanıma hazır hale getiren firma sizlere şık perdeler sunmaktadır. 2 yıl garanti temin eden firma sayesinde perdelerinizi uzun yıllar ilk günkü gibi rahatça kullanabilirsiniz. Katlamalı, tirajlı, balon perde ray sistemleri, çatı, sahne perdesi, sera, yaz ve kış bahçesi perde rayları ile sizlere kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Kullanılacak mekana ve perdenin ağırlığına göre en uygun ray sistemi belirlenir ve size hem kullanım kolaylığı hem de şık bir ortam sağlar. Stor perde modelleri ve renkleri ile herkesin zevkine uyum sağlayan bu ürünü severek kullanacaksınız. Ev ve iş yerlerinizde dar ve problemli alanlarınızda kullanabilmeniz için tasarlanan Honeycomb- Plise perdeler ile mekana estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kanat ve tavan arasının dar olan yerlerde tercih edilen bu perdelerin kullanımı oldukça kolaydır. Üçgen, açılı, dairesel penceleri olan yerlerde de rahatlıkla kullanılabilen stor perde modelleri geniş bir yelpazeye sahiptir. Simetrik ve asimetrik olan dar yerlerde kullanıma uygun olan bu ürüne çok uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Geniş mekanlard ise dikey perdeler tercih edilmelidir. Permisan dikey perdeleri istediğiniz yöne doğru toplayabilir ve farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Permisan Perde Özellikleri Ve Çeşitleri

Hem yerli hem de Fransa, Malezya, İtalya, Almanya, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerden ham maddesini temin eden Permisan perde özenle kumaşı dakumaktadır. Kaliteli ürünler kullanarak sizlere sunan firma uzun yıllardan beri yaptığı çalışmalarla müşteri memnuniyetini kazanmıştır. Keten, polyester, transparan, black out ve şantuklu kumaşlar kullanılarak birbirinden farklı stor perde modelleri tasarlanmaktadır.

Stor Perdelerin Sağladığı Kullanım Kolaylıkları Nelerdir?

Çok farklı renk ve modellerde tasarlanan stor perdeler kullanıldıkları mekana zerafet ve estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Temizliği oldukça kolay olan bu ürünler güneşe ve rutubete karşı da oldukça dayanıklıdır. Sağladığı kullanım kolaylığı ve kalitesi ile uzun yıllar kullanabileceğiniz stor perde modelleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.